Gratis pladser til Alle mod 1 – DR1s store, direkte fredags-show!

Oplev DR1s spektakulære, sjove fredagsquiz, når den sendes direkte fra det store studie i DR Byen! Mads Steffensen og Joakim Ingversen styrer de vanvittige forsøg og eksperimenter,  hele Danmark gætter med, og du kan komme med i studiet, ganske gratis.

Har du lyst til at opleve værterne Mads Steffensen og Joakim Ingversen, når de står i spidsen for ‘Alle mod 1’ – den vilde, sjove quiz, hvor aftenens deltagere dyster mod hele Danmarks befolkning i kampen om den helt store præmie?
 
Så har du chancen nu, når vi går i luften med den nye sæson af programmet, direkte fra DR Byen! Pladserne er gratis, og i forbindelse med optagelserne byder vi på øl og kildevand. Børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne.

‘Alle mod 1′ er et dansk koncept, som har taget danskerne med storm. I programmet quizzes om udfaldet på skøre, vilde og spektakulære eksperimenter og optrin.

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinier, så alle kan være helt corona-trygge.

Vælg mellem:

Fredag d. 2. oktober 2020 , mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Fredag d. 9. oktober 2020 , mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Fredag d. 16. oktober 2020 , mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive:
o Dit fulde navn
o 
Ønsket dato
o Det antal pladser, du ønsker
o Dit telefonnummer
Alder på hver af dem, du bestiller plads til
o At du lover at melde afbud, hvis du eller nogen tæt på dig bliver syg, eller hvis du af anden grund ikke skal bruge alle pladserne.

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os, og det kan godt tage nogle dage, før du får svar.