Den Klassiske Musikquiz

Nu er der helt ekstraordinært gratis pladser til Den Klassiske Musikquiz! Philip Faber er igen klar til at udsætte Frederik Cilius, Mathias Hammer og deres musikalske gæster for sjove spørgsmål om klassisk musik, godt bakket op af DR SymfoniOrkestret. Det er i Koncerthuset i DR Byen, og du kan sidde med på publikumspladserne – gratis.

Nu optager vi helt nye afsnit af DRs morsomme kæmpehit Den Klassiske Musikquiz. Og det bliver sjovt!

Du kan helt ekstraordinært få fingre i gratis pladser til quizzen, selvom billetterne normalt koster penge. Vi optager i Koncerthusets smukke Studie 2 i DR Byen, og vi byder på lidt at drikke i forbindelse med optagelsen. Det koster ikke noget, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne.

Vært er naturligvis igen DR Pigekorets dirigent Philip Faber, godt bakket op af DR SymfoniOrkestret. Og quizzen er fuld af energi, humor og sjove, utraditionelle udfordringer, som driller selv de dygtigste eksperter.

Holdkaptajner er P2-vært Mathias Hammer og klarinettist Frederik Cilius, af mange kendt som stemmen bag Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm på Radio24syv. De to får selvfølgelig igen selskab af en lang række gæster, som er kyndige i klassisk musik – eksempelvis Katrine Gislinge og Nikolaj Koppel.

Vælg mellem:

Onsdag d. 20. juni, mødetid kl. 14:00, sluttid ca. 16:45 (ingen ledige pladser)
Onsdag d. 20. juni, mødetid kl. 17:00, sluttid ca. 19:45 (ingen ledige pladser)
Torsdag d. 21. juni, mødetid kl. 14:00, sluttid ca. 16:45
Torsdag d. 21. juni, mødetid kl. 17:00, sluttid ca. 19:45 (ingen ledige pladser)
Fredag d. 22. juni, mødetid kl. 14:30, sluttid ca. 17:15
Fredag d. 22. juni, mødetid kl. 17:30, sluttid ca. 20:15
Lørdag d. 23. juni, mødetid kl. 12:00, sluttid ca. 14:45
Lørdag d. 23. juni, mødetid kl. 15:05, sluttid ca. 17:30

Du er selvfølgelig meget velkommen til at overvære lige så mange optagelser, som du har lyst til – bare du lover, at du kan bestiller de pladser, som du faktisk skal bruge.

Hvis du vil bestille pladser, så send en mail til quiz@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

o Dit fulde navn
o Ønsket mødetid
o Det antal pladser, du ønsker
o Hvorvidt, du ønsker at overvære en, to eller tre optagelser
o Dit telefonnummer

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os. Det kan godt tage nogle dage, før du får svar.

Den Klassiske Musikquiz