Hans Pilgaards nye talkshow

Nu er der gratis pladser til Hans Pilgaards nye talkshow, hvor du sammen med Hans kan møde en perlerække af danskernes mest elskede kendisser. Vi byder på sandwich, drikkevarer og førsteklasses underholdning – og det er selvfølgelig helt gratis.

I øjeblikket optager vi første sæson af Hans Pilgaards nye talkshow ‘Hos Hans’, hvor Hans på sin elskede, lune facon går helt tæt på en perlerække af kendte danskere. Der bliver både stof til eftertanke, sjove lege og et smil på læben, når Hans viser nye sider af sine gæster og fortæller historier, vi ikke har hørt før!

Du kan sidde med på publikumspladserne ganske gratis. Man overværer to optagelser, og vi byder på øl, kildevand og sandwich i pausen. Optagelserne foregår i Valby. Børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne. Sluttiden er ca. 19:45, men det kan trække lidt ud.

Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvilke gæster vi får besøg af på hvilke datoer. Men vi kan godt love, at det er en række af danskernes mest elskede kendte personer – og at Pilgaards talkshow byder på masser af spændende overraskelser! Efterhånden, som vi ved besked, så kan du læse en opdateret liste her på siden. Men navnene er selvfølgelig med forbehold for ændringer.

    Du kan vælge mellem følgende datoer:

Torsdag d. 26. april med mødetid kl. 16:00 (I øjeblikket ingen ledige pladser)
– Navnene på medvirkende er endnu ikke til offentliggørelse

Torsdag d. 3. maj med mødetid kl. 16:00 (I øjeblikket ingen ledige pladser)
– Navnene på medvirkende er endnu ikke til offentliggørelse

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til talkshow@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

o Dit fulde navn
o Ønsket dato
o Det antal pladser, du ønsker
o Dit telefonnummer
o Alder på hver af dem, du bestiller plads til

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os. Det kan godt tage nogle dage, før du får svar.