‘Hvem var det nu vi var’ med Riising og gæster

Så er der nye datoer, hvor du kan få et godt grin, når Jacob Riising leder en perlerække af danske kendisser på tidsrejse tilbage til fortiden i den sjove quiz ‘Hvem var det nu vi var.’ Det er gratis, det er i DR Byen, vi byder på øl, vin og vand – og det bliver helt vildt skægt!

Der er garanti for spænding og morskab, når Jacob Riising byder sine fire kendte gæster velkommen i studiet til quiz, talkshow og tidsrejse tilbage til sjove og spændende begivenheder i fortiden!

Programmet har blandt andre haft besøg af Iben Hjejle, Christiane Schaumburg Müller, Vicki Berlin, Peter Frödin, Søs Egelind, Uffe Ellemann, Nicolai Steen og Lars Hjortshøj – men hvem der besøger os i de næste optagelser ligger endnu ikke 100% fast.

Det er gratis at sidde med på publikumspladserne – og vi byder på øl, vin, sodavand og snacks. Det foregår i DR Byen i København, det tager lige knapt tre timer, og man skal være minimum 15 år gammel for at være med.

Vælg mellem:

Det store humor-afsnit – fredag d. 16. november, mødetid kl. 16:15* Dansk humor er fuld af store personligheder og gode grin. Hvor meget husker du? Om Linie 3? De Nattergale? Finn og Jette-show? Monrad og Rislund? Victor Borge? Kirsten og Søs og Kongeriget? Rytteriet? Mandrilaftalen? Ørkenens Sønner, Den Gode, Den Onde og den Virkeligt sjove – og alt det andet? Kom og husk det bedste af dansk humor med os. Vi får besøg af Ørkenens Sønner, som skal quizze. Det bliver hylemorsomt!

Det store jule-afsnit – fredag d. 16. november, mødetid kl. 19:15*
Jul! Jul! Jul! Sne, kager, salmer, julefrokost, juleøl, juletræ, julesnaps, nissser … Hvor meget ved du egentlig om jul? Denne optagelse emmer af julestemning og skal sendes i julen 2018. Og vi kan garanteret huske noget om julen i Danmark, som du har glemt. Kom og jul med os – det bliver SJOVT!

Det store afsnit om mad i Danmark – tirsdag d. 4. december, mødetid kl. 16:15*
Nyt Nordisk, Søren Gericke, Claus Meyer, Kirsten Hüttemeier, Brødrene Price, Noma, skåneærmer, Mette Blomsterberg, Nikolaj Kirk, Hawaii-bøf, gelé-rand, ruccola, fundue, raclette, koldhævet surdej, fermentering, landgangsbrød og … Dansk gastronomi er fuld af trends og store personligheder. Hvor mange af dem husker du? Brødrene Price kommer og quizzer. Kom med – det bliver SJOVT!

Det store nytårs-afsnit Tirsdag d. 4. december, mødetid kl. 19:15*
Hvem var det nu, vi var fejrer nytår – sammen med Søren Rasted, Stephanié Surrugue, Anders Breinholt og Anders Lund Madsen. Det bliver champagne-boblende sjovt og festligt!

*Listen med temaer og medvirkende er med forbehold for ændringer og opdateres løbende her på www.tvpublikum.dk

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

o Dit fulde navn
o Ønsket dato
o Det antal pladser, du ønsker
o Alder på hver enkelt gæst
o Dit telefonnummer

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os.