Hvem var det nu vi var med Riising i DR Byen

Så er det igen på tide at få et godt grin, når Jacob Riising leder en perlerække af danske kendisser på tidsrejse tilbage til fortiden i den sjove quiz ‘Hvem var det nu vi var.’ Det er gratis, det er i DR Byen, vi byder på øl, vin, vand og sandwich – og det bliver helt vildt skægt!

Der er garanti for spænding og morskab, når Jacob Riising byder sine fire kendte gæster velkommen i studiet til quiz, talkshow og tidsrejse tilbage til sjove og spændende begivenheder i fortiden!

Det er gratis at sidde med på publikumspladserne, og vi byder på øl, vin, sodavand og sandwich. Det foregår i DR Byen i København, det tager mellem to og tre timer, og man skal være minimum 15 år gammel for at være med.

Vælg mellem:

  Special til Kronprinsens 50 årsdag – Mandag d. 30. april, mødetid kl. 16:15
  H.K.H. Kronprins Frederik fylder 50 år 26. maj 2018. Og det fejrer vi selvfølgelig med et særligt program om ham – Kronprinsen, Pingo, Frede, Marys mand, og far til prinser og prinsesser. Husker du de særlige øjeblikke i hans liv? Milepælene i den kongelige familie gemme fem årtier? Dem skal vi quizze om i dette afsnit. Hvem er de medvirkende? Det er stadig hemmeligt. Men det bliver stort!
  Medvirkende til denne optagelse er endnu ikke til offentliggørelse*

  Fodbold-special – Mandag d. 30. april, mødetid kl. 19:15
  Kan du huske finalekampen mod tyskerne til EM 1992? Huttelihut? ‘Vi er røde, vi er hvide’? ‘Halli, halli, hallo, vi vinder i Mexico’? Alle de nervepirrende kampe? Re-Sepp-ten? Laudrup-brødrene, Allan Simonsen, Elkjær, Frank Arnesen, Flemming Toft, Peter Schmeichel? Alle de andre særlige navne og øjeblikke fra dansk fodbolds historie? Det skal vi quizze om i dette afsnit. Hvem er de medvirkende? Det er stadig hemmeligt. Men det bliver spændende!
  Medvirkende til denne optagelse er endnu ikke til offentliggørelse*

  Melodi Grand Prix Special – Tirsdag d. 1. maj, mødetid kl. 16:15
  Dansk Melodi Grand Prix har en helt særlig kult-status. Husker du Dansevise med det forbudte kys? Birthes røde kjole og ‘ i maler byen rød’? Brødrene Olsen? Emilie de Forrest? Det spektakulære, internationale show i 2014? Alt det og meget mere skal vi quizze om i dette afsnit. Hvem er de medvirkende? Det er stadig hemmeligt. Men det bliver sjovt – og glamourøst!
  Medvirkende til denne optagelse er endnu ikke til offentliggørelse*

  Hemmelig sær-optagelse – Tirsdag d. 1. maj, mødetid kl. 19:15
  Tema og medvirkende for denne optagelse er endnu ikke til offentliggørelse*

  *Tema og medvirkendes navne er med forbehold for ændringer og opdateres løbende.

  Hvis du vil med på gæstelisten, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

  o Dit fulde navn
  o Ønsket optagelse
  o Ønsket antal pladser
  o Alder på hver enkelt af jer
  o Dit mobilnummer

  Vi skriver tilbage med bekræftelse og praktisk info. Husk, at du ikke er sikret plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os. Og at der kan være nogle dages svartid.