Start sommeren med en fest – nyt flot talentshow med de lækreste hits

Nu er der gratis pladser til hele Danmarks nye, store musikshow. Oplev de fedeste hits du kender, mærk den vilde stemning og mød de (hemmelige) musikalske dommere og værter. Vi byder på vild musikfest med kolde fadøl, sodavand og snacks – og det er selvfølgelig gratis. Skal du med?

Snart starter optagelserne til Danmarks næste store musik-show, hvor talentfulde sangere fyrer den af med de allerfedeste hits – og det bliver en musikalsk oplevelse langt ud over det sædvanlige.

Programmet er helt nyt. Og vi har endnu ikke løftet sløret for navnene på værten og dommerne. Men vi lover, at det bliver en kæmpe musik-fest, som du kan opleve sammen med kendte ansigter fra musik og TV. Og du kan blive en af de første, der får del i hemmeligheden.*

Vil du med til festen? Så har du chancen nu. Vi optager på Amager i København og byder på kolde fadøl, vand og snacks. Desuden vil der være publikums-lotteri, hvor du kan vinde lækre præmier.

Det er et voksen-arrangement, men børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne. Og det hele er selvfølgelig gratis.

Vælg mellem:

Torsdag d. 21. juni, mødetid kl. 10:10, slut ca. 13:50
Torsdag d. 21. juni, mødetid kl. 15:00, slut ca. 18:40
Fredag d. 22. juni, mødetid kl. 10:10, slut ca. 13:50
Fredag d. 22. juni, mødetid kl. 15:00, slut ca. 18:40 (i øjeblikket ingen ledige pladser)
Tirsdag d. 26. juni, mødetid kl. 10:10, slut ca. 13:50
Tirsdag d. 26. juni, mødetid kl. 15:00, slut ca. 18:40 (i øjeblikket ingen ledige pladser)
Torsdag d. 28. juni, mødetid kl. 10:10, slut ca. 13:50
Torsdag d. 28. juni, mødetid kl. 15:00, slut ca. 18:40 (sluttid ændres muligvis)*(i øjeblikket ingen ledige pladser)

Hvis du vil være med, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. Du er selvfølgelig meget velkommen til at overvære lige så mange optagelser, som du har lyst til. Og husk at skrive:

o Dit fulde navn
o Ønsket dato(er) og mødetid
o Det antal pladser, du ønsker
o Dit telefonnummer

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os. Og det kan godt tage nogle dage, før du får svar.
________________________________________________________________________
* På denne side kan du altid se den sidste opdaterede information om optagelserne – f.eks. angående sluttid for 28. juni, eller hvis der frigives information om navne på værter og medvirkende.