Meyerheims ’Spørg Charlie’ i Brødrene Prices restaurant

Vil du se Niels Hausgaard, Cecilie Frøkjær, Ulla Terkelsen, Pernille Højmark, Jens Gaardbo, Jacob Haugaard og alle de andre kendte gæster engagere sig spændende diskussioner om hverdagens små og store dilemmaer? Så har du chancen nu. Det er gratis, og vi byder på sandwich og fadøl i pausen.

Nu kan du igen bestille gratis pladser til optagelserne på TV2 Charlies seer-succes ‘Spørg Charlie.’ Michael Meyerheim er vært, og programmets panel giver svar på alt mellem himmel og jord. Det kan være spørgsmål om parforhold, børn, job, familiefester, alkohol, penge, naboskab, ferier etc.

Der bliver både masser at grine af og stof til eftertanke – og denne gang foregår det i Brødrene Prices hyggelige restaurant i Rosenborggade i København.

Man ser tre optagelser og ind imellem er der pause, og vi byder på sandwich, øl og vand. Sluttiden er ca. 17:30, og man skal være minimum 15 år gammel for at være med. Det hele er selvfølgelig gratis.

Foruden panelets mest trofaste debatører, som er f.eks. Cecilie Frøkjær, Niels Hausgaard, Jacob Haugaard, Jens Gaardbo, Ulla Terkelsen og Pernille Højmark er der i denne sæson også masser af nye ansigter med i panelet. Vi kan desværre ikke på forhånd oplyse, hvilke paneldeltagere, der er til stede til hvilke optagelser – men vi lover masser af god underholdning med nogle af de mest elskede ansigter fra dansk TV.

Du kan vælge mellem:

Mandag d. 14. maj, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30
Tirsdag d. 15. maj, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30
Mandag d. 28. maj, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30
Tirsdag d. 29. maj, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, alder på hver enkelt gæst, hvilken dato, I ønsker, og dit telefonnummer – så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Husk, at du først er sikret plads, når du modtager en bekræftelse. Og det kan godt tage nogle dage, før du hører fra os.