LIVE – DRs flotte fredagsshow med Sanne, Lina og Kristian Gintberg

Nu er der gratis pladser til flere datoer på DRs flotte, nye musikprogram. Vi sender direkte fra DR Byen fredag aftener, når Lina Rafn og Sanne Salomonsen dyster om at finde Danmarks største live-artist. Kristian Gintberg er vært – og du kan sidde med på publikumspladserne ganske gratis.

DRs flotte, nye musikprogram LIVE er et brag af en musik-fest, hvor Sanne Salomonsen og Lina Rafn i samarbejde med programmets seere dyster om at finde Danmarks største live-artist.

Du kan sidde med på publikumspladserne, hvis du har lyst til en vild fredag aften sammen med bl.a. Sanne Salomonsen, Lina Rafn, vært Kristian Gintberg og en hel masse nye musiktalenter fra den danske musikscene, som brænder for at give publikum og seere den allerbedste live-oplevelse.

Vi byder på øl og kildevand i forbindelse med optagelserne. Og det er selvfølgelig gratis. Det hele tager lige omkring fire timer. Det er et voksen-arrangement, men børn ned til 10 år er velkomne i selskab med voksne.

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

o Dit fulde navn
o Ønsket dato
o Det antal pladser, du ønsker
o Alder på hver enkelt gæst
o Dit telefonnummer

Vælg mellem datoerne:
Fredag d. 7. september, mødetid kl. 18:30
Fredag d. 14. september, mødetid kl. 18:30
Fredag d. 21. september, mødetid kl. 18:30
Fredag d. 28. september, mødetid kl. 18:30
Fredag d. 5. oktober, mødetid kl. 18:30
Fredag d. 12. oktober, mødetid kl. 18:30

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os.