‘Alle mod 1’ – DR1s store, direkte fredags-quizshow er tilbage!

Oplev DR1s spektakulære, sjove fredagsquiz, når den sendes direkte fra det store studie i DR Byen! Joakim Ingversen og Stephania Potalivo styrer de vanvittige forsøg og eksperimenter, hele Danmark gætter med, og du kan komme med i studiet, ganske gratis.

Har du lyst til at opleve værterne Joakim Ingversen og Stephania Potalivo, når de står i spidsen for ‘Alle mod 1’ – den vilde, sjove quiz, hvor aftenens deltager dyster mod hele Danmarks befolkning i kampen om den helt store præmie?

Så har du chancen nu! Pladserne er gratis, og i forbindelse med udsendelsen byder vi på øl, vand og snacks. Børn på minimum 12 år er velkomne i selskab med voksne.

‘Alle mod 1′ er et dansk koncept, som har taget danskerne med storm. I programmet quizzes om udfaldet på skøre, vilde og spektakulære eksperimenter og optrin.

Vælg mellem:

Fredag d. 13. oktober 2023, mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15 (nul ledige pladser, mulighed for venteliste)

Fredag d. 20. oktober 2023, mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15 (nul ledige pladser, mulighed for venteliste)

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

o Dit fulde navn
o Ønsket dato
o Det antal pladser, du ønsker
o Dit mobilnummer
o Alder på hver af dem, du bestiller plads til
o At du lover at melde afbud, hvis du eller din familie viser tegn på sygdom, eller hvis du af andre årsager ikke skal bruge alle pladserne.

Vi vælger publikum til disse udsendelser, så forskellige aldersgrupper er repræsenteret – og altså ikke efter først-til-mølle. Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Det kan godt tage nogle dage, før du hører fra os.