Benyt Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Nu kan du opleve Bent Fabricius-Bjerres mest elskede musik, fremført af Danmarks fineste kunstnere, under åben himmel i en storslået hyldest-koncert, som sendes direkte på TV 2. Det er selvfølgelig gratis, og vi byder på et lille glas og en rørende musikalsk oplevelse.

Bent Fabricius-Bjerre var en af Danmarks største og mest produktive komponister indenfor pop- og filmmusik. TV 2 hylder ham nu med et helt særligt tv-program, som sendes direkte på TV 2 lørdag d. 8. august.

Vi inviterer derfor til en storslået musikalsk oplevelse med levende musik under åben himmel i de historiske omgivelser hos Nordisk Film i Valby ved København.

Elskede danske kunstnere under orkester-ledsagelse vil fremføre de udødelige toner og tage seerne med rundt i den musikalske skat, som Bent Fabricius-Bjerre efterlader. Lige fra klassikere som ‘Matador,’ ‘Olsen Banden’ og ‘Alley Cat’ til moderne hits som ‘Jukebox.’

Mødetiden er 8. august kl. 19:00, sluttid omkring kl. 21:30. Det er gratis at være med, børn i følge med forældre er velkomne fra 12 år, og vi byder på et lille glas før optagelsen og en helt særlig musikoplevelse.

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinier, så alle kan være helt corona-trygge.

Hvis du vil med på gæstelisten, så send en mail til musik@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

o Dit fulde navn
o At du vil bestille pladser til Et liv omkring et flygel
o Ønsket antal pladser
o Alder og køn på hver enkelt af jer
o Dit mobilnummer
o At du lover at skrive til os, hvis du bliver syg eller ikke skal bruge alle pladserne

    Vi skriver tilbage med bekræftelse og praktisk info. Husk, at du først kan være sikker på, at du har fået plads, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Og at det godt kan tage et par dage.