Om tvpublikum.dk

Tvpublikum.dk tilhører Applaus, mit lille firma, som har specialiseret sig i at finde publikum til tv-optagelser. Så hvis du gerne vil se en tv-optagelse, eller hvis dit produktionsselskab mangler studiepublikum – så er Applaus og tvpublikum.dk et godt sted at henvende sig.

På denne side vil du med jævne mellemrum kunne finde gode tilbud om publikumspladser på tv-produktioner. Det kan være optagelser, som skal sendes på tv, både til allerede kendte programmer og nye programmer. Det kan også være prøve-optagelser, såkaldte ‘dummies,’ hvor man tester nye program-ideer, værter mv. De bliver som regel aldrig sendt, til gengæld byder en dummy på et lidt mere ‘hemmeligt’ kig bag kameraet.

Tidligere tilbud om publikumspladser er f.eks. Talkshow’et Meyerheim, Live fra Bremen, Aloha, Magi i Luften, Gu’skelov du kom, Deal or No Deal, Top Charlie, Danmarks Klogeste Barn, Hvem Vil Være Millionær, Vild Med Dans, Rundt om Klaveret, DanmarksQuizzen, 9 ud af 10, Rent Fup, QTV, aHA!, Spørg Charlie, Varm på is, De Bedste Grin, og Argh Det gjorde jeg bare ikke!

mvh Anita Lehner – Applaus

 

12 thoughts on “Om tvpublikum.dk

 1. Hej Anita

  jeg vil gerne høre om der er mulighed for at være tvpuplikum på Hotel Zimmerfrei

  da min kæreste og jeg er vilde med dette show

  MVH. Peter S

 2. JEG ER IKKE KLAR VER OM JEG ER PÅ LISTEN ELLERS VIL JEG GERNE VÆRE DET…VENLIG HILSEN lIS JØRGENSEN

 3. vi er 2 næsten blinde som godt vil være publikum når der skal være optagelse i stor Københaven mm. Hilsen Hans Lejel

 4. Hej Anita
  Din seneste mail er bortkommet, men der skulle være et Meyerheim talkshow den
  19/3-12 – hvis muligt vil jeg gerne have 8 pladser til dette. Mange tak på forhånd –
  rigtigt godt nytår. Mvh Lone

 5. Hej Anita .
  det kunne være rigtig sjovt og spænende at få lov til at se tv.programmer blive optaget. min mand og vil derfor gerne tilmelde os til at være puplikum. Vi håber at høre fra dig. Venlig hilsen Susanne

 6. Hej Anita. der lyder rigtig spænende at få lov til at se tv progammer blive optaget. jeg vil derfor gerne tilmelde min mand og jeg til at være publikum. jeg håber at høre fra dig venlig hilsen Susanne

Der er lukket for kommentarer.